čtvrtek 19. ledna 2017

Kosmetika Moje: Lak na nehty 07

V dnešním článku bych vám chtěla ukázat moc pěkný lak na nehty značky Kosmetika Moje. Nebudu to protahovat a hned vám lak trošku představím a ukážu, jak vypadá na mých nehtech.
Laky Kosmetiky Moje už jste u mě na blogu určitě viděly, ale dlouho tady žádný nebyl, tak jsem se rozhodla to napravit a budu vám teď jednotlivé odstíny ukazovat častěji. Doufám, že vás to bude bavit. 
Lak je ve stejné lahvičce jako všechny laky této značky. Laky jsou díky hranaté lahvičce na poličce nebo v krabičce pěkně rozlišitelné. Líbí se mi také etiketa na víčku v podobě loga a květinek.
Odstín bych popsala jako cyklámenovou :D, tento název jsem našla, když jsem si prohlížela odstíny fuchsiové barvy na Googlu. No Jde prostě o takovou tmavě růžovou barvu. Lak obsahuje třpytivý prášek, který se třpytí do zlaté barvičky. Myslím, že je to pěkně vidět na fotkách. 
Štěteček je opět klasika středně dlouhý i středně široký, pracuje se s ním opravdu dobře. Lak kryje už ve dvou vrstvách a schnutí je rychlovka. S lakem se pracuje opravdu dobře a musím ho pochválit. Výdrž laku je v pohodě 3-4 dny, což je takový průměr. 
Takže za málo peněz hodně muziky, pokud vás odstín zaujal, tak si ho můžete koupit zde za 39 Kč

JAK SE VÁM TENTO ODSTÍN LÍBÍ?
UŽ DOMA MÁTE NĚJAKÝ LAK OD KOSMETIKA MOJE?


9 komentářů:

  1. Je to moc krásný odstín laku. Moc se mi líbí takové růžové barvičky na nehtech a za tu cenu super. Já už chodím nějakou dobu na gelové nehty, takže jedině se podívám po laku a využila bych ho na nehty na nohách :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám dva odstíny, a musím říct, že jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  3. Od této kosmetické značky žádný lak nevlastním, ale tenhle odstín je naprosto boží a může se nosit celý rok.BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. CHtěla jsem napsat, že je vhodný do každého ročního období :D

      Vymazat
  4. Přesně takové odstíny já mám ráda :)) Od MOJE mám jeden lak nějaký takový světlý v nude barvičce a teda spokojená jsme s ním zrovna moc nebyla, na druhý den se odloupal.
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  5. Já osobně mám lakování a krášlení nehtů hrozně ráda. Můj kosmetický kufřík obsahuje snad všechny možné barvy, pak taky metalické laky a samozřejmě spoustu příslušenství. Třeba brusku na nehty a tak. :) No prostě na tom, abych měla krásné a pěstěné nehty si fakt potrpím. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty nehtíky máte teda fakt vymazlené. Co bych za to dala. Já mám teď v poslední době problém jak s nehty, tak s vlasy, tak s pletí. Na pleť mi pomáhá minerální pudr, ale ty nehty se pořád třepí, dělají se mi záděry za nehty, prostě to nevypadá hezky, i když zkouším všechno možné. Nemáte nějakou radu, co s tím? Díky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...