úterý 16. srpna 2016

Carex: Antibakteriální gel Sensitive

Taky nesnášíte ten pocit špinavých rukou, když nikde poblíž není voda a za každým rohem číhá miliarda bakterií? Dnes vám ukážu, jak ale udržet ruce čisté, když se vypravíte na cesty anebo na nákupy do města. Mám pro vás tip na praktickou věc, kterou by měl mít každý pořád po ruce. Jde o antibakteriální gel od značky Carex. Doufám, že už jste o těchto gelech, které nás mají zbavit od bakterií a nečistot slyšely a používáte je. Ale možná jste ještě nic neslyšely právě o tomto od Carex.

Antibakteriální gel je v malé plastové lahvičce o obsahu 50 ml s praktickou pumpičkou. Stačí jednou zmáčknout a máte potřebné množství na očištění rukou. Lahvička se vám zaručeně vejde i do malé kabelky a je tak ideální na cestování. Gel má přívlastek Senstive, protože je určený pro citlivou pokožku. Dokáže zlikvidovat 99,9 % škodlivých bakterií!
S tímto gelem už nebudete muset hledat teplou vodu, mýdlo ani ručník. Hodí se pro všechny příležitosti - cestování, MHD, festivaly, před jídlem, po použití WC - no prostě ho můžete použít vždy, když potřebujete mít čisté ruce. Nelepí se a rychle usychá, takže se nemusíte bát, že budete mít ruce vlhké ještě hodinu po aplikaci. Citlivé ruce nemám, ale můžu říct, že jsem byla ráda, že mi je nevysušil a nijak nepodráždil. Gel voní po lehce alkoholu, ale vůně rychle vyprchá. 
Tento gel si můžete koupit na e-shopu parfumissimo.cz nebo v jakékoliv drogerii a jeho cena je 40 - 50 Kč.

JAKÝ ANTIBAKTERIÁLNÍ PATŘÍ MEZI VAŠE OBLÍBENÉ?
ZNÁTE ZNAČKU CAREX?


8 komentářů:

  1. Antibakteriální gely já mám po ruce stále, ted mi zrovna dva došly :D Tento jsem jeste nezkoušela.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Na antibakteriální gely jsem nedávno nedala dopustit, teď už je ale tak moc nepoužívám, jelikož mám vždy prostor si umýt ruce mýdlem a vodou. Doma mám gel od Baley, pak nějký antibakteriální tuším od sava a dál Dettol. Tento jsem si také chtěla koupit, ale řekla jsem si, že sáhnu právě po tom Dettoll, jelikož přeci jen je známnější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já na tyto gely nedám dopustit hlavně přes léto, protože dost často jsem mimo civilizaci a tekoucí vodu :D

      Vymazat
  3. Já teď Kači používám antibakteriální gel z Lidlu, koupila jsem ho asi za 30 korun a slouží, tak jak má :) Tyhle gely jsou skvělá vychytávka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru do Lidlu moc nechodím, ale vím, že tam mají kosmetiku, kterou si všichni dost chválí a za 30 Kč to je super.

      Vymazat
  4. Antibakteriální gél musím mať stále u seba, ja používam obyčajný od Balei a som s ním veľmi spokojná:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ty od Balei se budu muset mrknout, dost lidí si je chválí.

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...