sobota 14. listopadu 2015

TAG: Co dělá mne mnou?


Přeji pěkný den, dnes pro vás mám TAG, který bude zaměřený na základní informace o mě. Jasně, že pokud budete můj blog sledovat, tak se toho o mě a mém okolí dozvíte mnohem víc. 
1. KOLIK MĚŘÍŠ?
Jsem docela malá, měřím 160 cm. Ale vůbec mi to nevadí, aspoň nemám problém s tím, že se bych se mačkala v autobuse nebo v autě. Vím, že vysoké holky mají problém sehnat i kalhoty, aby jim sedla délka, tak s tím problém taky nemám, buď mi jsou dlouhé akorát nebo si je zkrátím. 

2. KOLIK TI JE LET?
Je mi 23 let. Narozeniny budu mít v lednu. S věkem mám jednu příhodu, já jsem asi rok žila v tom, že mi právě v lednu bude už 25 let, všem jsem to říkala, ve škole jsem začala stresovat, že kdybych náhodou prodlužovala, tak už bych musela platit nějaké peníze a tento týden jsem nad tím tak přemýšlela a začala jsem počítat kolik je 2015-1992(můj rok narození) a přišla jsem na to, že mi je teprve 23. A zdá se mi, že jsem, to že mi je 24 psala i do nějakého formuláře. Jednou jsem tak špatně psala i svoje rodné číslo a až zpětně jsem si uvědomila, že jsem udělala chybu. No tak stane se, jsou na světě i horší věci :D.  Takže v lednu 2016 oslavím svoje 24 narozeniny! 

3. KDY SES NARODILA?

Narodila jsem se jednoho zimního rána, určitě strašně mrzlo a sněžilo, protože mám pořád zmrzlé nohy i ruce a pořád mi je celkově zima. Narodila jsem se v lednu 1992 v Olomouci. Někdy je problém v tom, že když chceme dělat velkou oslavu, tak se do našeho bytu naše velká rodina nevejde, tak děláme třeba i tři oslavy. Já mám oslavy moc ráda, takže mi to nevadí, jen bych ráda viděla všechny najednou a ne na etapy!

4. JAKÝCH TRENDŮ SE VĚTŠINA TVÉHO OBLEČENÍ DRŽÍ?
Tak ani sama nevím. Nosím to, co se mi líbí a je fuk jestli to spadá do nějakého trendu nebo ne. 

5. MÁŠ NĚJAKÉ PIERCINGY NEBO TETOVÁNÍ?
Nemám a ani nechci mít, když jsem byla mladší tak jsem chtěla tetování i piercing, ale jsem ráda, že mi mamka vysvětlila, že to není zapotřebí. Myslím, že tělo je pěkné i bez tetování a piercingů. No nevím, je to každého věc, každopádně já jsem ráda, že nic na svém těle nemám. Dírky v uších jsem si byla nechat propíchnout až v prvním ročníku na střední škole, do té doby mě nějaké parádění a utrácení za náušnice minulo. Zato od té doby, co náušnice nosím, jsem si jich koupila snad milion!

6. EXISTUJÍ NĚJAKÉ POTRAVINY, KTERÉ NESNÁŠÍŠ?
Jasně! Tak nemám ráda rozinky, ale hrozno bez pecek sním a třeba i kandované brusinky sním, ale rozinky třeba ve vánočce nebo ve štrůdlu prostě ne! Babička vždycky upeče dva štrůdly jeden pro mě a jeden pro všechny s rozinkami. Ale kolikrát už se mě zkoušela obalamutit a dala rozinky do obou, ale většinou jídlo zkoumám, když pojmu podezření, že by se v něm mohla objevit rozinka :D. Další potravinou kterou nemusím je zelený hrášek, takový ten čerstvý, který všichni vylupují hned na záhonku z lusků. Miluji hráškovou polévku nebo třeba hrachovou kaši, ale zelený hrášek, třeba v rizotu nebo v bramborovém salátu nesnesu, to vždy přeberu.

7. JAKÁ JE TVÁ OBLÍBENÁ, MOMENTÁLNÍ PÍSNIČKA?
Většinou nemám jen jednu oblíbenou písničku. Momentálně si ráda poslechnu písničky o kterých jsem psala nedávno. Na moje top songy se můžete podívat v tomto příspěvku - zde.

8. ZLATO VS. STŘÍBRO?
Asi oboje, podle nálady, šperky často střídám, takže někdy mám náladu na doplňky laděné do zlata a někdy zase do stříbra. Jinak pravé zlato ani stříbro moc v oblibě nemám. Většinou nakupuji bižuterii nebo chirurgickou ocel.

9. JAKÉ JSOU TVÉ ZÁLIBY?
Mojí oblíbenou činností je opalování, mám ráda sluníčko a ještě když cítím jak mě krásně prohřívá, tak je to paráda. Ráda vařím a peču dobroty. Jsem závislá na nakupování čehokoliv. Ze sportů jezdím na kole, bruslích, ráda chodím na procházky klidně i do hor a v zimě jezdíme na hory na snowboard. 

10. RTĚNKA VS. LESK NA RTY?
Lesky a balzámy na rty. Zatím jsem nějak rtěnkám nepřišla na chuť, většinou mám v každé kabelce jeden balzám na rty a nějaký ten lesk. 

11. ZIMA VS. LÉTO?
Určitě léto, mám ráda teplo, výlety, koupání a taky je v létě spousta čerstvých potravin ze zahrádky. Na zimě nemám ráda, ty zkřehlé ruce a nohy, co vždycky mám, když jsem delší dobu venku a můžu mít sebelepší boty nebo rukavice. Zima je taky krásná, když je nasněženo a můžu se projít do lesa, ale zima ve městě nebo na silnicích není nic moc všude jen šedá břečka, počůraný sníh od psů a padající kusy zmrzlého sněhu ze střech :(

12. MÁŠ AKNÉ?
Už moc ne, samozřejmě se sem tam nějaký ten pupínek objeví, ale nestěžuji si. 

13. JE TVÁ PLEŤ MASTNÁ, SUCHÁ NEBO NORMÁLNÍ?
Smíšená, V T - zóně mastná a jinde suchá. Pleť mám docela citlivou, takže vždy musím zkoušet krémy, které mi nebudou na tváři vadit.

14. MÁŠ PIHY?
Tak pihy jako měla Pipi dlouhá punčocha nemám, ale mám přímo na nose znaménko, které je takovým poznávacím znamením.
Zdroj
15. VELIKOST BOT?
37/38 jak kdy, většinou letní boty a třeba boty na ples mám 37 a zimní boty 38, aby se mi do nich vlezla ještě teplá ponožka nebo zimní vložka do bot. Já jsem s velikostí nohy spokojená, protože většinou nemám problém, že bych nesehnala velikost bot, které se mi líbí. Většinou jsou vyprodané v 39,40 a 41, ale ty menší velikosti zůstanou. Taky už jsem několikrát zabrouzdala i do dětského oddělení, dnešní móda pro děti už je skoro stejná jako ta dámská, jen ty dětské boty jsou o polovinu levnější a to se přece vyplatí!

LÍBIL SE VÁM TAG?



9 komentářů:

  1. Moc pěkný článek. :-)
    Zvu Tě na můj nový blog o cestování: http://snamiposvete.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. jé já jsem také tak malá. Mám též 160 cm a všichni s ize mne dělají legrac :D ale už jsem si na to zvykla alespoň nemám problém se sháněním oblečení.
    Moc pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Myslím, že to má i své určité výhody být malá, tak je super, že se nemusím nikdy sklánět, abych se nebouchla o futro u dveří do sklepa :D

      Vymazat
  3. Jasně! Už se těším na tvoje odpovědi! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý článek.. taky mám poslední dobou raději lesky na rty než rtěnky.. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...