středa 11. července 2018

Ziaja: Micelární čisticí voda s výtažky z oliv

Dnes bych vám ráda představila Micelární čistící vodu s výtažky z oliv značky Ziaja. Jde o jemnou micelární vodu s olivovým olejem, která je určena pro každodenní péči o oblast kolem očí i o zbytek obličeje. No a půjdeme se podívat, jak s ní jsem nebo naopak nejsem spokojená.
Micelární voda je v plastové zelené lahvičce o objemu 200 ml s klasickým "zalupávacím" uzávěrem. Na zelené lahvičce jsou bílé nápisy. Toto balení mi vyhovuje svojí funkčností, každopádně design mi nepřijde ničím moc výjimečný, že by mě zaujal na první pohled. 
Byla jsem zvědavá jakou bude mít micelárka parfemaci,čekala jsem něco bylinného, protože si nedokážu představit vůni oliv. No a byla jsem překvapená - micelární voda totiž podle mě není parfemovaná anebo já z ní prostě necítím vůbec nic. Někomu to může vyhovovat někomu zase ne. Já v tom problém nevidím. Pro citlivé tvářičky může být micelární voda bez parfemace jedině výhodou. Micelární voda slibuje jemné odlíčení, zabraňuje vysušování pleti, změkčuje a tonizuje svrchní pokožku a také zklidňuje podráždění. Je dermatologicky a oftalmologicky testována. Ve složení nenajdete alkohol a parabeny což si cením, ale o přírodní produkt podle mě nepůjde. 
Po několika týdnech nepravidelného používání micelární vody mohu říct jen to, že nečistoty a makeup z tváří odstraní pěkně, ale pro odlíčení citlivých očí (tedy aspoň ne těch mých) není vhodná. V očích mě micelárka štípala a s řasenkou jí to docela trvalo. Pleť je po použití pěkně vyčištěná a na dotek jemná. Necítím žádné pnutí, pokožka je pěkně hydratovaná. Po použití micelární vody vždy doporučuji obličej ještě pořádně umýt vodou následně použít nejlépe přírodní tonikum nebo pleťovou vodu a následně nanášet pečující krém. 
Já se k této micelární vodě vracet nebudu, ale ne proto, že by byla špatná, ale proto, že se snažím micelární vody nepoužívat. Pokud jste zvyklé micelární vody používat, tak na ní nevidím nic špatného a určitě ji doporučuji vyzkoušet. Balení o objemu 200 ml vám vydrží určitě měsíc možná i dva. Tuto micelární vodu si můžete objednat na Notino.cz, kde stojí 89 Kč. Ještě bych vás chtěla upozornit na probíhající akci na e-shopu Notino.cz, kde od 9.-15.7. probíhá největší kosmetická akce léta - Summer black friday, více informací najdete na samotném e-shopu.


JAKÝ JE VÁŠ NEJOBLÍBENĚJŠÍ PRODUKT KOSMETIKY ZIAJA?
ZNÁTE TUTO MICELÁRNÍ VODU? 
POUŽÍVÁTE MICELÁRNÍ VODY?

Sledujte mě také na Instagramu
Sledujte mě také na Facebooku


12 komentářů:

  1. Já mám micelární vody docela ráda a tuhle jsem ještě nezkoušela, tak možná někdy, jak minu své zásoby.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Od Ziaji mám doma jen okurkovej pleťovej krém a ten je super, ale jen je na mě až moc hutnej. Micelárky ale nepoužívám :)

    Karolína & Maličkosti ze života

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo ten si chválí všichni, co jsem tak slyšela :).

      Vymazat
  3. Priznám sa že kozmetiku ziaja trochu obchádzam. Ale hľadám niečo nové na odlíčovanie, tak sa pôjdem na ňu pozrieť
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně to chápu, taky to není značka, kterou bych zrovna musela mít doma, ale sem tam na vyzkoušení v pohodě :).

      Vymazat
  4. Ja od Ziaji milujem denný krém na tvár, ozaj už ani netuším aké balenie som si kúpila lebo žiadny iný mi tak dobre nesedí a už dlhú dobu si brúsim zuby na nejaký iný produkt. Zaujímala som sa aj o tento ale teraz troška váham :D
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak každému sedí něco jiného, ono to chce vyzkoušet a uvidíš, naštěstí je produkt cenově dostupný, takže i kdyby nesedl necháš ho kámošce a peněženku nezruinuješ :).

      Vymazat
  5. Mám doma schovanou celou sadu s touto vůní tak jsem na ni zvědavá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prý je výborný pleťový krém :). Tak to jsem zvědavá, jak bude tobě sada sedět.

      Vymazat
  6. Vypadá dobře :) od Ziaji jsem ještě nikdy nic nezkoušela :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že je dobré nějaký produkt vyzkoušet i když znám spoustu mnohem lepších značek :).

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...