úterý 1. května 2018

L'oréal Paris: Revitalift Cica Cream noční a denní krém

Krásný den holky, dnes pro vás mám recenzi hned dvou krémů, které jsou určeny všem ženám, které trápí vrásky anebo se jim snaží předcházet. Od krémů, ale samozřejmě nemůžete čekat zázraky po několika použitích, to je doufám všem jasné, že boj s vráskami bude asi něco takového jako boj s černými tečkami. Dnes vám ukážu tedy dvě novinky, které se objevily na e-shopu Notino a jde o krémy Revitalaift Cica Cream - tato řada obsahuje denní krém, noční krém a krém určený na oční okolí. 


Zaujal mě samotný název Cica Cream a na internetu jsem vyčetla, že produkty obsahují Centellu asiaticu, což je rostlina, která se často využívá v čínské medicíně, protože obsahuje vitaminy A,B,C a D a další spoustu minerálních látek (vápník, zinek anebo hořčík). Dále také obsahuje látky, které stimulují tvorbu kolagenu. 

Tento krém je vhodný pro ženy 35+, já do této věkové kategorie zatím nespadám, ale krém jsem sama vyzkoušela, takže se s vámi podělím o vlastní zkušenosti. Několik krému značky L'oréal Paris jsem už zkoušela a vždy mě zaujme pěkné luxusní balení. Krém je totiž ve skleněné bytelné nádobce se šroubovacím víčkem. Samotná nádobka je ještě ukrytá v papírové krabičce, která louží jako vnější obal. Balení je laděné do červené a bílé barvy. Takže balení dávám palec nahoru. Přejdeme k samotnému krému. Konzistence krému je spíše hutnější, ale není čeho se bát, protože po nanesení na pleť se krém krásně vstřebá d pokožky a po chvilce ani nevíte, že jste ho na pleť na nanášely, je opravdu lehoučký. Líbí se mi, že nezanechává mastný film. Parfemace je jemná a nevtíravá, ale bohužel nevím, jak bych ji více přiblížila vašim nosánkům. Z vlastní zkušenosti bych krém pochválila, nevím sice, jak si povede v boji s vráskami, ale mou pleť hydratuje, zvláční a pleť tak vypadá zdravěji. 

Na Notino.cz tento krém seženete za krásných 329,- (50 ml), což mi přijde jako slušná cena, vhledem k tomu, že krému stačí nanášet opravu troška. 
Tento krém mě zaujal hlavně svým balením, které je odlišné od předchozího nočního krému. Tento krém je určen na denní použití a je ve skladné plastové tubě. Slibuje snížení výskytu drobných vrásek a jemných linek, obnovuje kožní bariéru, zlepšuje pružnost a pevnost pleti a nakonec také zamezuje dehydrataci. Krém má opět lehoučkou konzistenci, která je po nanesení velmi příjemná a nezanechává na pokožce mastný film. Jeho cena je 282,- a také si ho můžete objednat na Notino.cz, cena je podle mě fajn a podle mých zkušeností by měl v pohodě vydržet minimálně jeden měsíc. 
Noční a denní krém swatch

Oba krémy jsou hypoalergenní a jsou tedy vhodný i pro citlivou pokožku. Vyhovuje mi, že nelepí, nezanechávají pocit masky a pokožku opravdu pěkně hydratují a ta vypadá živěji a zářivěji. Dokonce i moje smíšená pleť si chrochtala blahem. 

MÁTE RÁDY KRÉMY OD TÉTO ZNAČKY? 




1 komentář:

  1. Loreal má opravdu krásné balení :)a má podobné balení jako scrub smooth sugar, který mám doma :)
    Myslím, že na tyto produkty je i reklama ? :) Až budu starší, tak je třeba zkusím :D, ale zatím je mi 20 :)

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...