pondělí 10. dubna 2017

Schwarzkopf Professional: Šampon a kondicionér ve spreji Color Freeze

Barvíte si vlasy na blond? V dnešní recenzi vám představím dva produkty, které jsem objednávala pro mamku, která si vlasy zesvětluje a barví na blond studené odstíny a chtěla produkty moc vyzkoušet. Jde o šampon a kondicionér ve spreji značky Schwarzkopf Professional z řady Color Freeze. Tahle řada chrání barvené vlasy před slunečním zářením. Inovativní, v laboratořích vyvinutá, formule obalí povrch vlasu a doslova zmrazí barevné pigmenty uvnitř vlasového vlákna. Ultra pečující složky pronikají hluboko do vlasů, kde vyživují a posilují vlasy. Color-Freeze formule uzavírá povrch vlasu a potlačuje tak nežádoucí žluté podtóny.

U produktů mě zaujalo stylové balení. Kondicionér i šampon jsou ve vyšších plastových obalech - šampon v bílém, kondicionér v průhledném. Růžová víčka jsou u obou produktů stejná. Obaly se mi opravdu moc líbí. 

Oba produkty jsou určeny pro blond nebo šedivé vlásky. Jsou určené pro barvené vlasy, které chrání, dodávají jim krásný lesk a pomáhají barvě, aby se tak rychle z vlasů nevytrácela a byla stále pěkně lesklá a sytá bez žlutého nádechu. Textura nijak nelepí ani nemastí. Pro oba produkty je typická jemná a moc příjemná vůně, která vlasy opravdu moc pěkně provoní. Orientální krémová kokosová vůně se mísí se svrchními tóny příjemně čerstvé mandarinky, pomeranče a jablka. Srdce vůně tvoří jemná růžová magnolie, která se snoubí s bílým pižmem a santalovým dřevem.

Jde o sprej s opravdu lehoučkou konzistencí, která obalí vaše vlasy neviditelným voňavým závojem, který jim dodá zářivý lesk. Sprej pomáhá vyhladit vlasovou strukturu a taky má vlasy chránit před vlivy okolí, které zapříčiňují blednutí barvy. Kondicionér uzavírá pigment uvnitř vlasů, chrání je před blednutím a dodává jim lesk. Vlasy jsou po použití pěkně hladké a heboučké. Před použitím je potřeba kondicionér pořádně protřepat, aby se obě složky přípravku promíchaly. Na ručníkem vysušené vlasy kondicionér rovnoměrně našplícháte a potom už je necháte uschnout a upravujete jako obvykle.

Složení:
technologie Amino Cell Rebuild - obnovuje přirozenou pružnost vlasů
technologie Ionic Shine Booster – obnovuje strukturu barvených vlasů a dodává oslnivý lesk
Tento šampon aktivně podporuje a obohacuje třpyt studených barvených tónů vlasů. Překvapila mě barva samotného šamponu, která je tmavě fialová. Šampon je totiž obohacen esenciálním fialovým barevným pigmentem, který efektivně zamezuje tvorbě nežádoucích barevných tónů uvnitř vlasového vlákna. Šampon vlasy účinně vyčistí, pomáhá předcházet vyblednutí barev, oživuje studené barevné tóny a dodává vlasům oslňující lesk. Pokud máte barvené nebo zesvětlené blond vlasy, tak šampon naneste na mokré vlasy, napěňte a důkladně opláchněte - takže jako s klasickým šamponem. 

Složení:
technologie Amino Cell Rebuild - obnovuje přirozenou pružnost vlasů
fialové pigmenty – neutralizují žlutavé tóny
technologie Ionic Shine Booster – obnovuje strukturu barvených vlasů a dodává oslnivý lesk
Mamka je s výrobky moc spokojená, vlasy má po umytí hebké a zářivé, jako ze salónu. Šampon koupíte za 124 Kč a kondicionér ve spreji za 166 Kč

UŽ JSTE TYTO PRODUKTY ZKOUŠELY? 
CO NA NĚ ŘÍKÁTE? 




7 komentářů:

  1. Věřím, že pro blondýnky to bude super a bude to plnit tu funkci proti žlutým tónům :). Barva fakt mazec :D

    OdpovědětVymazat
  2. Páčia sa mi obaly :) Šampón vyzerá skvelo.

    OdpovědětVymazat
  3. Obaly jsou skvělé. Já sama mám přirozeně hnědé vlasy. Ale znám spoustu blondýnek, které právě tyto šampony používají a nestěžují si. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já sice od chemické kosmetiky upouštím ale je pravda, že mě občas něco zaujme. Tohle vypadá dost dobře, už jsem na tyhle šampony koukala v drogerce. Já si vlasy pouze dobarvuji jednou za uherský rok a už jsem pro sebe našla barvu, která mi nedělá na hlavě žluť. V okolí ale vidím spoustu slečen, které chtějí být z tmavých vlasů blondýnou a co jim barva neudělá. Pěknou žlutou nadílku a vysušené vlasy. Tak si myslím, že tohle by žlutý odstín trochu mohlo stáhnout.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tohle je super! Stříbrné šampóny používám často, ale vlasům žádný nesvědčí.. tohlr vypadá jako něco, co by mohlo vlasy oživit a zároveň mě zbavit žlutého nádechu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...