pondělí 4. června 2018

Lactacyd: Zklidňující emulze pro intimní hygienu

V dnešním článku bych se chtěla zaměřit na téma aktuální nejen v létě a to na intimní hygienu a konkrétně na zajímavý produkt značky Lactacyd. Výrobky značky Lactacyd jsou určeny pro všechny ženy, které přirozeně pečují o své zdraví a věnují mu každodenní péči. Vaginální infekce totiž patří mezi velmi časté "ženské" potíže. Emulze pro intimní hygienu Lactacyd je vhodné používat zejména během menstruace, po plavání, sauně a také po cvičení.
Samotnou recenzi bych začla několika slovy o samotné značce Lactacyd. Značka Lactacyd se specializuje na produkty, které jsou určeny výhradně ženám a jejich každodenní hygieně. V nabídce můžete najít mycí emulze, pěny a ubrousky pro intimní partie. Sama jsme vyzkoušela jejich ubrousky a mohu jen a jen doporučit, hlavně na cesty a třeba festivaly, výborná věc! Produkty Lactacyd jsou šetrné i k té nejcitlivější pokožce, a proto je doporučují i přední gynekologičtí lékaři. Pod toto se můžu také podepsat, nezaznamenala jsem žádné pálení ani štípání. Běžná mýdla a sprchové gely nejsou pro hygienu intimních partií vhodná, protože narušují jejich přirozené pH a obranyschopnost proti škodlivým bakteriím, proto už sahám jen po produktech, které jsou určené přímo pro intimní hygienu. Přípravky značky Lactacyd naopak obsahují kyselinu mléčnou, která obnovuje a udržuje přirozené pH intimních partií a pomáhá je tak chránit před nejrůznějšími problémy. To by bylo na úvod tak všechno a půjdeme se podívat na samotnou mycí emulzi. 
Zklidňující Lactacyd je v bílé plastové nádobě s pumpičkovým aplikátorem. Na obalu mi nepřijde zas až tak nic moc zajímavého nebo zvláštního, působí jednoduše a čistě. Pumpička je velmi praktická a také hygienická. Balení je od ostatních variant emulzí rozlišeno barvou - zklidňující emulze má barvu fialovou. Balení je o objemu 250 ml, což vám vydrží na pěkně dlouho i když budete emulzi používat každý den. 
Zklidňující Lactacyd obsahuje výtažek z modré sedmikrásky a bisabolol. Tyto látky jsou známé pro zklidňující účinky. Zklidňující Lactacyd zmírňuje podráždění, zklidňuje projevy kvasinkové infekce, osvěžuje a nedráždí. Bylo klinicky prokázáno, že snižuje podráždění až o 92 %. Přípravek je vhodný také jako doplněk při léčbě vaginálních infekcí.
Brala bych tento produkt i v menším cestovním balení, ale jak jsem psala výš, tak na cestách si vystačím i s ubrousky Lactacyd, které svoji službu plní taky dokonale. Cena této mycí emulze se zklidňujícím účinkem je 152 Kč a můžete si ji objednat třeba na Notino.cz

POUŽÍVÁTE NĚJAKÉ PRODUKTY URČENÉ PRO INTIMNÍ HYGIENU? 


8 komentářů:

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...