středa 1. února 2017

Navia: Tuhý tělový balzám Bezstarostné ráno


Před časem mi došel krásný balíček z e-shopu Krásná přírodou a v něm byly rovnou dva produkty slovenské značky Navia - Tuhý tělový balzám Bezstarostné ráno a Bio květinová voda ve spreji Heřmánek. Přiznám se, že značku znám, ale ještě jsem nic nezkoušela, tak jsem byla na produkty moc zvědavá. Rozhodla jsem se, že vám produkty představím samostatně, protože si to určitě zaslouží.

Ještě pár slov k samotnému balíčku: 
Balíček mi přišel pěkně nazdobený. Byl převázaný šňůrkou, na které bylo krásné dřevěné srdíčko. Na papíru bylo originální razítko s poděkováním a odkazem na e-shop. A v balíčku byl kromě produktů taky bonbonek, který jsem slupla hned při rozbalování. I taková maličkost dokáže zpříjemnit den no ne?
Konečně se dostáváme k recenzi. Začnu obalem! Ten mě překvapil svým zajímavým designem. Tuhý balzám je v papírové krabičce, která vypadá moc pěkně a jsou na ní fakt povedené obrázky květin. Když jsem krabičku otevřela ležela v ní kostička krémové barvy, která ležela na papírovém růžovém balícím papíře. Hned jsem k ní přivoněla a naprosto mě omámila její vůně. Vůně je květinová šmrncnutá s vůní citronu a já v ní cítím i kakao, ale Honza třeba kakao necítí, tak nevím. Pro můj nosánek je to každopádně naprosté blaho! Tady je ofiko popis vůně: "Zpříjemněte si nejen ráno ale i celý den s jemnou květinovou vůní geránia, kterou doplňuje citrusový tón Litsea Cubeba, antidepresivní rozmarýn a svěží závan exotického květu ylang ylang."
Já tento balzám nepoužívám každý den, to by byl hned fuč, docela rychle ubývá. Takže si ho šetřím a používám tak dvakrát za týden. Moc ráda si s ním přejíždím po nožkách i po rukách. Samotné mazání je pro mě takový relaxační rituál, kdy si odpočinu a užívám si jak balzám pečuje o moji pokožku a vnímám tu jeho příjemnou vůni. 
Po nanesení balzámu je pokožka dlouho hydratovaná a taková promaštěná (ne mastná). Zvlášť na suchá místa je to určitě super věcička. Myslím, že se tento balzám značce Navia opravdu povedl. Je to moc příjemná změna, hýčkat pokožku tímto balzámem místo krému.

Balzám je dobré skladovat na suchém, tmavém a chladném místě, nejlépe v lednici. Jen upozorním, nenechávejte balzám ležet někde blízko topení, mohl by se roztéct. Mě se to stalo s tuhým balzámem od Ponia a z kostičky jsem měla rozteklou placičku. 
Účinné složky
kakaové a bambucké máslo - zklidňují a hydratují pokožku, obsahují přírodní antioxidanty a jsou bohaté na vitamin E. Přispívají k redukci vrásek, tmavých skvrn na pokožce, strií, změkčují ztvrdlou pokožku. 
měsíčkový macerát kombinuje účinky slunečnicového oleje a měsíčku lékařského, který se často využívá k podpoře hojení ran, při zánětech kůže, popáleninách, zjemňuje a zaceluje popraskanou pokožku.
esenciální oleje geránium, Litsea Cubeba, rozmarýn, ylang ylang

Složení: 
Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové máslo), Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo-BIO kvalita), Helianthus annuus oil and Calendula officinalis (měsíčkový macerát), Tocopherol (vitamín E), Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil (esenciální olej geránium), Litsea Cubeba (Litsea) Oil (esenciální olej Litsea Cubeba), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (rozmarýnový esenciální olej), Cananga Odorata Oil (esenciální olej Ylang Ylang), *Citral, *Limonene, *Linalool, *Geraniol, *Citronellol *přirozeně se vyskytující v silicích
Za kostičku o hmotnosti 40 g zaplatíte 126 Kč. Výhodou je, že je vhodná pro všechny typy pokožky. Na e-shopu Krásná přírodou se mi také líbí to, že pokud se zaregistrujete, tak automaticky získáváte stálou slevu 10% na všechny nabízené produkty. Stačí se vždy jen přihlásit ke svému účtu a ceny se vám už zobrazují snížené. 

ZKOUŠELY JSTE UŽ NĚJAKÝ TAKOVÝ TUHÝ BALZÁMEK?
ZNÁTE ZNAČKU NAVIA? 


17 komentářů:

  1. Taky mám tento balzám doma a je super. Balíček přišel opravdu moc hezky nazdobený. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá jako malý čokoládový bombonek. Navia je skvělá znacka. Já jsem zkoušela tuhý šampon santalove dřevo a byla jsem nadsena. Ted už mam jen mini kousek, který si šetřím jako malý drahokam, ale určité plánují si šampon pořídit znovu. A i něco jiného od značky Navia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuhé šampony jsou super vynález, je to praktická věc i na cesty.

      Vymazat
  3. Značku ještě nijak extra moc neznám, ale tuhý tělový balzám jsem ještě nezkoušela a vypadá teda hodně dobře, musí i pěkně vonět.
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej tento nebo doporučuji i od Ponia :).

      Vymazat
  4. Balíček vypadá nádherně! A přibalování bonbonů mi přijde tuze originální a milé a člověku to ještě umocní ten super pocit, že rozbaluje dárečky :-D

    S podobným výrobkem mám čerstvou zkušenost od značky Ponio (taky se raději držím s kosmetikou od topení dál :-D A jelikož s tím rychlým ubýváním máš pravdu, i já jsem mazání zredukovala na párkrát za týden.
    Navia je mi celkově jako značka moc sympatická, takže tohle si píšu na seznam a moc ráda někdy vyzkouším. Jen tu vůni si zatím moc představit nedovedu - ale o to víc mě zajímá :-)

    Bebe

    PS: máš moc krásné fotky! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu fotek :). A kostičku Ponio mám taky tu vanilkovu a krásně voní :).

      Vymazat
  5. Velice podporuji přírodní kosmetiku a jsem ráda že čím dál více blogerek se o ni zajímá. Je potřeba trochu omezit trh té konvenční kosmetice. Líbí se mi že věci jsou zabaleny jednoduše a účelně. Nikdy na mě neudělá dojem, když mi přijde balíček, který je nacpaný různými igelity nebo těmi plastovými polštářky. Přijde mi to jako plýtvání, o to raději má když je to vycpané novinovým papírem. Ač je to neestetické, tak je to účelné a papír se nějak zužitkuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo taky mám moc ráda balíčky s papírem anebo s takovými těmi pilinami, ty potom používám pod jahody :D.

      Vymazat
  6. Juj vyzerá dobre! Od značky Navia som vyskúšala zatiaľ len šampón, ale láka ma od nich veľa produktov. A majú úžasné obaly :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tuhý balzam na telo som ešte nemala, ale vyzerá veľmi dobre. Chcela by som nniečo také vyskúšať, či je to lepšie ako klasické mlieko :)

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám ráda, protože si můžu potom ruce namazat jiném krémem :).

      Vymazat
  8. Ja mám doma aktuálne tuhý balzam od Ponio - tzv. masážnu kocku. Ale toto tiež vyzerá výborne a rada by som vyskúšala :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...