úterý 7. února 2017

Navia: Bio květinová voda ve spreji Heřmánek

V dnešní recenzi pro vás mám druhý produkt z balíčku z e-shopu Krásná přírodou. Recenzi na první produkt tedy Tuhý balzámek si přečtěte ZDE. V první recenzi najdete také fotky samotného balíčku, takže pokud vás to zajímá, tak se určitě koukněte. Dnes půjde o Bio květovou vodu ve spreji značky Navia. Nebudu to dál protahovat a jdeme na recenzi. 
Květová voda je ve tmavé skleněné lahvičce o objemu 30 ml s praktickým rozprašovačem. Je vhodná pro podrážděnou, poškozenou, citlivou i normální pleť. A pokud máte doma malou princeznu, co se chce s vámi zkrášlovat, tak klidně může - vodička je vhodná i pro dětské tvářičky. Myslím, že ať už máte pleť jakoukoli, tak tuto vodu určitě ocení.
Jde o 100% čistý hydrolát v BIO kvalitě z heřmánkových květů bez konzervantů a alkoholu, certifikovaný podle standardů ECOCERT. Květinová voda se používá stejně jako pleťová voda nebo tonikum pro zarudlou a podrážděnou pokožku. Příznivé účinky heřmánku jistě nemusím nikomu představovat.
Já si ji buď nanesu rovnou na pleť nebo ji nanesu na vatový tamponek, kterým obličej přejedu. Po této vodičce jsme já ani Honza neměli žádnou alergickou reakci. Vyvažuje, očišťuje a obnovuje tón pokožky. Napomáhá i při ekzémech, vředech, akné či lupénce. Já ji používám nejčastěji jako obklad na unavené oči, našplíchám ji na tamponek a nechám ho třeba 15 minut přiložený Takže výborná je i při péči o unavené oči jako obklad. Má protizánětlivé účinky. Usnadňuje relaxaci a spánek, eliminuje stres.
Můžete ji také použít do koupele anebo ji jen rozstříkat do prostoru, aby místnost pěkně provoněla. Já ji ale používám jen na pleť nebo na oči. Lahvičku skladujte na suchém, chladném a tmavém místě, nejlépe v lednici. Z lednici je potom vychlazená, takže pleť krásně osvěží.

Složení:
Chamaemelum Nobilis Distillate

Pokud vás vodička zaujala, tak si ji určitě kupte a vyzkoušejte je to super záležitost a nestojí ani moc peněz. Můžete ji koupit za 112 Kč a pokud se zaregistrujete, tak ještě budete mít 10% slevu.

ZAUJALA VÁS TATO KVĚTINOVÁ VODA?
CO ŘÍKÁTE NA E-SHOP?


5 komentářů:

  1. Produkt vypadá úchvatně a věřím, že musí i nádherně vonět.

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzera to velmi zaujimavo a hlavne teraz plet po zime toto oceni
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  3. uz som na tuto vodicku dlho pozerala ale stale sa neviem rozhodnut :)
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  4. Je to velice lákavá produkt. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...