čtvrtek 16. února 2017

Miss Sporty: Nová kolekce Really me!

Před pár dny jsem dostala do ruky balíček od Miss Sporty, který byl plný novinek z kolekce Really me! Kolekce je laděná do mintové a růžové barvy, která mi připomíná nějaké sladké barevné bonbonky, ale taky jsou to pro mě barvy jara. Heslem této řady je: Buďte skutečně své s REALLY ME od Miss Sporty. Tak se pojďte mrknout, co jsem v balíčku měla konkrétně a jak jsem nebo nejsem spokojená.
Přirozený make-up s efektem druhé kůže
Make-up je základ. Sjednotit přirozeně odstín pleti je fakt potřeba. Moc se mi líbí balení téhle novinky. Poprvé mám make-up v tyčince a je to super nápad. Vždy si udělám několik čar na obličeji a ty potom prsty nebo štětcem rozmažu do ztracena. Make-up v pohodě vydrží půl dne, což mi úplně stačí, protože se po práci stejně vždy odlíčím, aby si pleť odpočinula. Nedělá na obličeji žádnou neplechu a jsem ráda, že nezvýrazňuje žádné nedokonalosti, které se na každém obličeji najdou. Protože jde o přirozený make-up, tak i krytí je nižší a tak je dobré pod něj použít korektor na kruhy pod očima a taky na zakrytí pupínků a začervenání. Na výběr máte ze tří přirozeně vypadajících odstínů, které dokonale splynou s pletí: Really Ivory, Really Light a Really Medium. Já mám ten nejtmavší a jsem moc ráda, protože to je přesně můj odstín. 
Objemová & zbarvující řasenka
Řasenka je dalším nejvyhledávanějším pomocníkem.Tato mě přesto, že má celkem jednoduchý kartáček docela příjemně překvapila. Dokázala řasy opravdu pěkně obarvit a docela je i zvýraznila. Neobtiskávala se, ani nijak neopadávala. 
Stíny & tužka v jednom
Z tužek na oči a stínů jsem byla docela v rozpacích. Stíny v tužce na strouhání? No tak to slyším poprvé. Raději se všemu, co se strouhá vyhýbám, protože mám zkušenosti s tím, že se s tužkami nesmí nikde ťuknout, protože se pak pořád lámou. Zkoušela jsem tyto dvě varianty 002 Really dream (tužka navy, stín jemně modrá) a 003 (tužka švestková, stín zlatohnědá). Jsou to moc hezké odstíny. Docela dobře rozmazávají. Uvidím až budu potřebovat tužky ořezat :-) jak to půjde.
Lesklý, tekutý balzám na rty
Balzámky mají opět krásné obaly. Lesky jsou opravdu v jemných odstínech a vypadají na rtech přirozeně. Mám varianty 001 Really Nude a 002 Really Pink. Lesky mají příjemnou vůni. Prima do kabelky.
Lak na nehty
Laky na nehty, tak to je moje! K této kolekci jsou přiřazeny i laky Candy Shine, které k ní, ale úplně tak nepatří, každopádně barevně se hodí skvěle. Jde o průhledné laky, které obsahují zelené nebo růžové malé částečky, které vytvoří jemnou manikúru. Já je na všech nehtech nejspíš nosit nebudu, ale do nějakého nail artu se budou určitě hodit. Jsou to jemné jarní barvičky.
Make up: 109 Kč 
Řasenka: 99,90 Kč
Lesk na rty: 49,90 Kč
Tužka na oči: 64,90 Kč
Lak na nehty: cca 40 Kč

Celkově se mi tato kolekce líbí, nejvíc mě zaujal makeup, řasenka a laky na nehty. 

CO VÁS NEJVÍC ZAUJALO? 


13 komentářů:

  1. No já jsem si říkala, jak určitě bude nejlepší laky, ale asi to vyhrála ta řasenka :D

    OdpovědětVymazat
  2. Všetky veci sú fajn, no najviac ma zaujal makeup a lesky na pery. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včera jsem dokonce tuto kolekci už viděla v tetě ve slevě asi o 20 Kč.

      Vymazat
  3. Mě to přijde hrozně dětské. Popravdě, tohle není můj styl a ač některé produkty od Miss Sporty mám ráda, myslím si že je tato kosmetika vhodná spíše pro náctileté. Lesky nesnesu, vadí mi mazlavý povrch ale laky by se mi líbili.

    OdpovědětVymazat
  4. řasenka má skvělý kartáček :-) A velice mě zaujal makeup :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Koukám na tu řasenku a u nás je stále vyprodaná, takže asi dobrá bude :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  6. Ty obaly jsou sice dokonalé, ale já tuto značku ráda nemám :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  7. Ty laky vypadají v lahvičky líp než na nehtech :(

    OdpovědětVymazat
  8. Mne sa najviac páči obal tejto novej kolekcie :) ale ak by som si mala niečo vybrať, bol by to určite make up :)
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...